OSCO – ketting
smeersysteem

159,00

Artikelnummer: OSCO Categorie:

Beschrijving


De OSCO is een semi-automatisch kettingsmeerapparaat.
Dankzij de meegeleverde universele montageset inclusief 100 ml OSCO-olie
past de OSCO op elke motor.
Inhoud reservoir: 50 cc (bij 90% vulling) Voldoende voor ca. 25 smeerbeurten
Max. olie-afgifte per keer: ca. 2 cc
Afmeting: 40 x 825/975 mm (diameter x hoogte behuizing/incl. plunjer)
Gewicht: 128 gram
*
OSCO-producten en onderdelen worden door OSCO normaliter binnen 2 à 3 werkdagen verzonden via PostNL.

Service en garantie


Op de OSCO zit standaard 2 jaar garantie bij het aanbevolen gebruik, lees hier de voorwaarden.


Al 288.000 probleemloze kilometers!


Vlak voordat in 2001 mijn wereldreis begon, is mijn R1 voorzien van het OSCO-kettingsmeersyteem. Nu – jaren later – werkt het nog net zo goed als op dag 1.

Het gebeurt niet vaak dat ik achter een product sta, maar bij de OSCO is dat voor de volle 100% het geval! Op mijn Fireblade – 291.977 km – had ik een poosje een kettingsmeersysteem dat er een kliederboel van maakte, waardoor de achterband soms gevaarlijk glad werd als er even geen bochten werden gereden. Een OSCO kent die problemen niet, is daarbij ook nog eens super zuinig en maakte het mogelijk dat ik tijdens de R1-wereldreis gemiddeld 38.855 kilometer met een kettingset kon rijden.

Zandstormen, vorst, sneeuw, regen, zon en bijna altijd in weer en wind overnacht. Nooit is er meer aan het smeersysteem vernieuwd dan het slangetje, nadat het door de zon verhard was en de smeernippel, omdat ik die door eigen schuld tegen de ketting aan had laten komen.


Motivatie van het OSCO-team


“Sjaak is iemand waar wij wel eens jaloers op zijn, iemand die een droom nastreeft. Daarmee verdient hij onze steun. De extreme omstandigheden waarin hij reist en de duizenden kilometers die hij daarbij aflegt, zijn een continue test voor het door ons uitgevonden OSCO-kettingsmeersysteem en het ultieme bewijs van de duurzaamheid van ons product.”


Installatie v.h. OSCO-kettingsmeersysteem op mijn Poolijs-R1Alvast bedankt voor de evt. aankoop en veel veilige, soepel lopende kilometers!
Motorgroet,
Sjaak