8 april. Engelstalige ‘Life on 2 Wheels’ beschikbaar via Kindle


Vrijdag 8 april

Life-on-2-Wheels

• Life on 2 Wheels, met mijn reisverhaal over de tijd dat ik de wereld rondtrok op mijn R1, is nu beschikbaar via de Amazon.com Kindle store. Voor de papieren uitgave, zowel in Nederlands als Engels, zie de webshop.

Life on 2 Wheels•

• Voor de Kindle-lezers die de eerste 2 delen van ‘Life on 2 Wheels’ al hebben aangeschaft, heb ik nu ook de rest van het verhaal erop geplaatst. Het bevat de laatste 2 jaar van mijn avontuur, waarin ik het ‘veilige’ Nederland verliet en begon te reizen, met tijd als mijn vriend.
Na de doorkruising van Afrika (deel 1) en alle Zuid- en Centraal-Amerikaanse landen op het continent (deel 2), reis ik in dit laatste deel door Noord-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en via Egypte naar Nederland.

Week 14

• Mijn oude Iveco-bus heb ik voorzien van een nieuw dieselfilter. Hopelijk valt die nu niet meer stil tussen de Franse en Engelse grens, als ik onderweg ben naar motorshows en -evenementen. De V-snaar is ook gespannen. Als volgende komt de jaarlijkse wasbeurt, die ik vaak ben vergeten  🙂