6 mei. Duwen of Rijden?


Vrijdag 6 mei

R1 Goes Extreme @ MotorCenterVenlo
• Het MAI FEST bij Motorcenter Venlo zit erop. Gezellig, druk en veel (motor)praatjes 🙂
Iedereen bedankt voor het bezoekje en Motorcenter Venlo bedankt voor de goede organisatie en dat mijn 3 raspaardjes weer voor heel even op jullie stal mochten staan.

R1 Goes Exteme, carbs
R1 Goes Extreme
• Motoren in mijn Iveco-bus duwen staat niet zo heel erg hoog in mijn favoriete-bezigheid-lijst. Toch is dat iets wat ik wel regelmatig moet doen, want vorig jaar had ik andere carburateurs voor de Wereldreis-R1 nodig en die van de van de Poolijs-R1 gepikt, waardoor die mank was. Hoog tijd dus om de oude carburateurs eens even goed schoon te maken en op de IJs-R1 te monteren. Nu doen 2 van de 3 motoren het weer!

HU-Germany 2016
• Samen met 3 reismotoren aanwezig op het Horizon Unlimited treffen in Duitsland (5 – 8 mei).
Ik ben er een van de sprekers. Twee Decennia Wereldreizen & Avonturen, daar gaat deze nieuwe presentatie over. Tevens heb ik een stand met mijn boeken, dvd’s en andere verkoopartikelen, die ook via mijn webshop verkrijgbaar zijn.