29 april. Vliegende Schotel in België


Vrijdag 29 april

Presentation Sjaak Lucassen in Belgium
• In het Belgische Zottegem was ik op het Vliegende Schotel Motortreffen van MC Devil Rowlers. Het weer zat tegen en hield velen thuis, maar het was er hartstikke gezellig!

Presentatie SjaakLucassen in HoonhorstPresentatie Sjaak Lucassen in Hoonhorst
• Koningsnacht doorgebracht in Hoonhorst, waar ik van tevoren in de feesttent een zeer geslaagde R1-Wereldreis presentatie verzorgde, georganiseerd door de plaatselijke Oranjevereniging.

• Mijn Iveco-bus staat al weer geladen voor het volgende event; het MAIFEST bij Motorcenter Venlo. Op 1 mei wordt daar groots uitgepakt met vele super aanbiedingen en activiteiten. Ik zal erbij zijn voor een gezellig praatje of een foto samen met 3 van mijn reismotoren en natuurlijk kun je ook een gesigneerd exemplaar scoren van ‘Leven op 2 wielen’, het boek over mijn R1-Wereldreis of de documentaire dvd ‘Sjaak the World’.